ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Voleu sentir-vos com autèntics exploradors? Navegueu amb kayak al vostre ritme al cor del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Navegueu amb kayak al vostre ritme al cor del Parc Natural de l’Alt Pirineu.
Podeu fer “curses” entre vosaltres, investigar els racons del llac de la Torrassa o simplement prendre el sol i gaudir de les aigües tranquil·les. El grau d’emoció depèn de vosaltres.
Els nostres monitors us ensenyaran els conceptes bàsics per a poder remar lliurement i fer d’aquesta estona una aventura única.

La sortida es fa des de les platges naturals del llac de la Torrassa de Pirineus Parc Aventura, on també us podreu relaxar i gaudir de l’entorn, fer un vermut o refrescar-vos a l’aigua fresca del Pirineu.

És una activitat ideal per famílies, amics, parelles… i és pet-friendly! Podreu fer l’activitat i compartir el moment amb la vostra mascota.

Kayaks disponibles:

Kayak individual
Kayak 2 – 3 places

(2 adults o 2 adults + 1 kid)
Kayak 3 – 4 places
(3 adults o 2 adults + 2 kids)

Preus:

Kayak individual 1 hora 18 €
Kayak 2 – 3 places 1 hora 24 €
Kayak 3 – 4 places 1 hora 29 €

 

*preus per embarcació
*a partir de 4 anys, acompanyat d’un adult

Posa’t de peu en una taula de Stand Up Paddle al mig d’un llac!

L’Stand Up Paddle és un esport que fusiona l’equilibri, l’esforç i la relaxació i tot això aquí, enmig d’un paratge natural únic.
Els nostres monitors us ensenyaran a remar per a que pogueu fer-ho sols i feu d’aquesta estona una aventura única: al vostre ritme, investigant els racons del llac de la Torrassa o simplement prenent el sol i gaudint de la remada entre aigües tranquil·les al cor del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

La sortida es fa des de les platges naturals del llac de la Torrassa de Pirineus Parc Aventura, on també podreu relaxar-vos i gaudir de l’entorn, fer un vermut o refrescar-vos a l’aigua fresca del Pirineu.

És una activitat pet-friendly, podràs practicar-la amb la teva mascota!

Preus:

1 hora 20 €

* preus per embarcació
* a partir de 14 anys
* màxim 115 kg. per SUP

Català

Amb el suport de: Actuació cofinançada per l'operació 04.04.01 del FEADER ("Actuacions en espècies, hàbitats i paisatges")